svg

Школа за музичке талентеАдреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја Телефон/Факс: 035/ 8472 344 Eлектрoнскa поштa: direktor@talenti.edu.rs administracija@talenti.edu.rs

  Пикник

  Остала дешавања / 10. јун 2024.

  Последња слободна активност која је реализована у школској 2023/24. години, са ученицима прве васпитне групе, јесте пикник. Након успешно реализованог Васкршњег базара и прикупљеног новца, договор је био да организујемо излет/пикник.

  У недељу, 9.6.2024. године, недељу након свих завршених обавеза на музичкој настави и општеобразовној настави, реализовали смо излет у Моравском парку, ученици, родитељи и васпитачи прве васпитне групе.

  Од прикупљеног новца смо купили слаткише и сланише, сокове, родитељи су направили и донели кифлице, галете, пецива, крофнице..

  Сумирали смо годину заједно са родитељима. Забавили се, родитељи су се међусобно упознали, разменили искуства, решили дилеме и недоумице. Ученици су се забавили на много начина, играјући између две ватре, труле кобиле, жандари и лопови, магарац, јурке, прскали су се, играли одбојку, бадминтон..

  Активност су красили смех, забава, сарадња, песма и много позитивне енергије. Са жељом да сарадња, смех и забава нас прате и надаље, завршавамо ову, и започињемо следећу школску годину.

  Активност реализовале васпитачи Сања Мијајловић и Марина Ђорђевић.