svg

Школа за музичке талентеАдреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја Телефон/Факс: 035/ 8472 344 Eлектрoнскa поштa: direktor@talenti.edu.rs administracija@talenti.edu.rs

    Горан Миљковић

    Горан Миљковић је рођен 1971. године у Јагодини. Основно музичко образовање стиче у ШОМО „Владимир Ђорђевић“ у Јагодини на одсеку за хармонику у класи проф. Џевада Мујкића. У овом периоду постиже значајне резултате на међународном такмичењу хармоникаша и хармоникашких оркестара у Пули и то трећу награду 1983.године и другу награду 1985.године.

    Средњошколско образовање стиче у школи „Др Милоје Милојевић“ у Крагујевцу, где завршава теоретски одсек.

    Високо образовање стиче 1995.године на Академији уметности у Новом Саду, музички смер, на одсеку за општу музичку педагогију.

    Након завршених студија кратко време је радио као наставник музичке културе у ОШ „Свети Сава“ у Београду. На предлог катедре за теоријске предмете ФМУ у Београду, 1998.године долази на место професора групе теоријских музичких предмета, пре свега теорије музике, хармоније, музичких облика и контрапункта у Школи за музичке таленте у Ћуприји, на коме ради и данас.