svg

Школа за музичке талентеАдреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја Телефон/Факс: 035/ 8472 344 Eлектрoнскa поштa: direktor@talenti.edu.rs administracija@talenti.edu.rs

  Извештај са маскенбала

  Остала дешавања / 10. октобар 2019.

  У уторак, 08.10.2019.године одржан је маскенбал од 19 до 20 часова, у ТВ-сали.

  Било је 11 костимираних ученика од 1. до 5 .разреда. Остали ученици су им пружали подршку, а и одазив родитеља је био на завидном нивоу. Имали смо маску снежне краљице, докторке, кинескиње, Ариане Гранде, трансформерса, нинџе, монструм девојке, лептира, вештице, мачке, лутке из цртаног филма.

  Деца су представила своје костиме, свако на свој начин, затим смо играли музичке игрице и на су добили папириће како би изабрали најлепшу маску. Већина гласова припала је Лени Зорић која је изабрала да се маскира у познату певачицу Ариану Гранде. Наградили смо је дипломом за најбољи наступ. Прво место смо доделили  и ученицама Николини Јовановић, која се представила као Кинескиња и Јелени Трипковић, која се маскирала у Снежну краљицу. Све три ученице су добиле дипломе за освојено прво место. На крају, смо децу похвалили за показану изразиту креативност и наградили бомбонама.

  Милица Миленковић и Стефан Петковић,
  васпитачи