svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Квинтет Школе за музичке таленте као гост 5. Зајечарског симпозијума интервентне кардиологије

  Остала дешавања / 29. новембар 2019.

  Дана 28. новембра 2019. године ученици Школе за музичке таленте наступали су као гости 5. зајечарског симпозијума  интервентне  кардиологије у хотелу „Стара планина“ на Старој планини. Квинтет у саставу; Матија Спасојевић, Надежда Ђорђевић, Љубица Бићанин, Нађа Младеновић и Вељко Станковић били су у пратњи васпитача Горана Николића. Полазак је реализован испред Школе за музичке таленте у 8:15 сати, а повратак ученика у 1:00 сат после поноћи. Између наступа, ученици су уживали у спортско – рекреативним активностима које хотел има у понуди, као и у обиласку  природних лепота на самој планини.

  Слободно време које смо планирали у договору са менаџером хотела искористили смо да се ученици сликају на „Видиковцу“ између врха „Бабин зуб“ и хотела „ Стара планина“. Ученици су уживали у погледу и имали су осећај као да су „на крову света“.

  Хотел „Бабин зуб“, налази се у густој буковој шуми  уз познати планински дом“ Бабин зуб“, а испод истоименог врха по коме је и добио име. На 1577 метара надморске висине, удаљен је 8 километара од највишег врха Старе планине „Миџор“.

  У хотелу су ученици могли да се одморе, попију чај и разговарају са водичем о знаменитостима Старе планине.

  Горан Николић, васпитач