svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Mајсторски курс виолине – професор Мирослав Павловић

  Мајсторски курсеви / 21. март 2019.

  Школа за музичке таленте је у периоду од 18. до 20. марта 2019.године угостила нашег реномираног виолинисту Мирослава Павловића, који је већ 21 годину концертмајстор Београдске филхармоније, а бави се и педагошким радом на Академији уметности у Новом Саду.
  У три дана, колико је трајао мастерклас проф. Павловића, њему се представило шест наших камерних састава из класа наставника Драгана Мирчића и Милоша Чорлије, Велики и Мали оркестар школе, а трећи дан курса био је резервисан за рад са седморо младих виолиниста из наше школе. На крају курса одржан је за завршни концерт полазника курса у Камерној сали школе.
  Ово је била сјајна прилика за наше ученике да покажу завидни ниво спремности и да се додатно припреме за предстојеће Републичко такмичење у Београду. И управо су се на завршном концерту и представили наши такмичари; Мали и Велики оркестар (класе Ж. Ивовић и Д. Мирчић), као и пет камерних састава наставика Чорлије и Мирчића.
  Одушевљење нису крили ни ђаци, а ни сам предавач, који је и сам некада био ђак једне од првих генерација Школе за музичке таленте.

  Програм мајсторског курса (кликните на линк)