svg

Школа за музичке талентеАдреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја Телефон/Факс: 035/ 8472 344 Eлектрoнскa поштa: direktor@talenti.edu.rs administracija@talenti.edu.rs

  Меморијално такмичење за младе композиторе „Андрија Чикић“

  Актуелна дешавања, Концертна делатност / 17. новембар 2023.

  Ученици Школе за музичке таленте 14.11.2023 године учествовали су на финалној вечери 1. Меморијалног такмичења за младе композиторе „Андрија Чикић“.
  Композиције младих и талентованих композитора које су ушле у финале такмичења изводили су солисткиња на клавиру Ива Вуковић и Мали и Велики оркестар наше школе.
  Композиторка Ана Крстајић написала је аранжман за гудачки оркестар за композицију Андрије Чикића „Емоције“ која је уједно била и покретач овог пројекта, а чија је част припала Малом и Великом оркестару школе да изведе на самом крају вечери.
  Директор Коларчеве задужбине Александар Пековић у свом обраћању посебно се захвалио директорки Школе за музичке таленте Данијели Јовић као и професорима оркестра Жељку Ивовићу и Драгану Мирчићу.

  Не можемо да променимо, али можемо да се сећамо. Из великог поштовања изражавамо захвалност што смо могли да будемо део овог пројекта са жељом да ово меморијално такмичење дуго траје уз сећање на Андрију Чикића.