svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Новогодишња приредба

  Остала дешавања / 27. децембар 2019.

  Дана 26.12.2019. године организована је новогодишња приредба у Школи за музичке таленте у Ћуприји. Програм приредбе су припремили ученици школе под менторством предметних наставника. Добродошлицу публици и свим гостима пожелео је водитељски тандем, а част да својим наступом отвори приредбу припала је малом хору који је извео две композиције уз клавирску пратњу под називом „Стонога на скијању “ аутора Бора Мајданца и композицију „Деда Мраз“ аутора Мирка Шоуца.

  Централни део приредбе обележила је представа под називом „Бајка из парка“ у извођењу ученика петог и шестог разреда уз одабране делове драмских комада „Покондирена тиква“  аутора Јована Стерије Поповића и „Сумњиво лице“ аутора Бранислава Нушића. Програм је обогатила и употпунила ритмичка тачка са обручима под називом „Валцер са цвећем“ у извођењу ученика првог, другог, трећег и четвртог разреда, након чега је уследила новогодишња песма на немачком језику под називом „Kling“ у извођењу ученика петог разреда.

  Приредбу је затворио велики хор извођењем композиције „Carol  of the Bells“ на енглеском језику. Водитељски тандем се на самом крају захвалио публици на пажњи, пожелео им срећне новогодишње и божићне празнике и најавио долазак Деда Мраза који је поделио пакетиће свим ученицима Школе за музичке таленте.

  Координатор
  васп. Стефан Петковић