svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Представа „Успавана Лепотица“

  Остала дешавања / 29. новембар 2019.

  Ученици Школе за музичке таленте имали су част да у четвртак, 28.11.2019.године, учествују на 3. фестивалу „Дечја сцена“ који организује Установа културе Ћуприја,.
  За ту прилику извели смо представу коју смо припремали од почетка школске 2018/2019.године, а одмах на почетку нове 2019/2020.године, наставили смо са припремама баш за ову прилику.
  Пре самог почетка представе организовали смо генералну пробу. Имали смо организовану тонску, музичку и визуелну подршку.
  Представу су посетили ученици основних школа из Ћуприје и околине, као и предшколци из вртића. Пошто смо сачекали да се места у сали попуне, извођење представе „Успавана лепотица“ могло је да почне. Представу је пажљиво пратила публика „шареноликог“ узраста. Смех и аплауз смењивали су се и додатно охрабривали наше глумце, који су се, захваљујући бројној публици заиста осећали као велике звезде.
  На самом крају, водитељи РТВ „Поморавље“, урадили су кратак интервју са глумцима, а од Установе културе „Ћуприја“, сви смо добили захвалнице за учешће и велики допринос овом позоришном фестивалу.
  Глумци:
  Марија Радивојевић као Ружица
  Лена Зорић као вила Сунчица
  Хана Танасковић као вила Горана
  Ивана Шеровић као вила Цветана
  Мина Станковић као Грдана
  Марија Станковић као Црвенкапа
  Теона Јовановић као Снежана
  Јелена Трипковић као Пепељуга
  Максим Радивојевић као принц Филип
  Андреј Милеуснић као Филипов друг Алекса
  За одабир текста, заслужна је Весна Антић, професор српског језика и књижевности.
  За припрему представе, организацију, сценографију, костиме, визуелне и музичке елементе задужене су Јована Тодоровић, наставик разредне наставе, Весна Андрејић наставник разредне наставе,Татјана Петровић наставник енглеског језика.

  Јована Тодоровић,
  наставник разредне наставе