svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Сања Миленковић

  Зовем се Сања Миленковић.

  Рођена сам 08.07.1970. године у Ћуприји, где сам са 5 година уписала школу за музичке таленте и свирала виолину 2 године. Због интересовања и за клавир, уписујем музичку школу „Душан Сковран“ коју завршавам упоредо са основном школом „Ђура Јакшић“ у Ћуприји.

  Након тога, уписујем средњу музичку школу „Исидор Бајић“ у Новом Саду, у којој завршавам упоредо теоретски и инструментални одсек за клавир.

  На Академији уметности у Новом Саду студирала сам на одсеку општа музичка педагогија и убрзо након завршетка основних студија почињем да радим у музичкој школи „Исидор Бајић“ у Новом Саду на позицији корепетитора за гудачке инструменте.

  Након 3 године рада у школи пожелела сам да се опробам и у неким другим сферама имајући у виду да су ми интересовања ка маркетингу, трговини и комуникацији са људима била велика. Сходно томе, запошљавам се у страној компанији „Филип Морис“, у којој сам провела 10 година на разним позицијама и у разним секторима (продаја, маркетинг, ХоРеКа)

  Имајући у виду да ми је последња позиција у компанији „Филип Морис“ била уско везана са сектором ХоРеКа, након одласка из те компаније и из Новог Сада, запошљавам се као менаџер ресторана у родној Ћуприји где ћу бити 5 година. Љубав ка музици је увек била моја највећа љубав, па се тако 2016. године враћам њој почевши да радим у Школи за музичке таленте на месту професора упоредног клавира. Мој ангажман је био на годину дана, да бих се у новембру 2022. запослила на истој позицији и на том месту сам и сада.