svg

Школа за музичке таленте
Адреса: Стевана Сремца бр.2, 35230 Ћуприја
Телефон/Факс: 035/ 8472 344
Eлектрoнскa поштa:
direktor@talenti.edu.rs
administracija@talenti.edu.rs

  Турнир у стоном тенису

  Остала дешавања / 11. октобар 2019.

  Дана 10.10.2019. године реализована је активност у дому ученика под називом ,,Турнир у стоном тенису“. Право учешћа на турниру имали су сви ученици и сви запослени у Школи за музичке таленте у Ћуприји. Активност је реализована у интернатском холу, у периоду од 19 – 20 часова.

  На турниру је учествовало укупно 12 такмичара, од тога;
  – 8 ученика
  – 3 васпитача
  – 1 наставник

  Списак ученика који су учествовали на турниру:
  Жељко Тамбурић, Драгош Тамбурић, Светлана Јаћимовић, Никола Николић, Петар Радивојевић, Срђан Вељковић, Милица, Петровић и бивши ученик школе као наш гост на турниру Јован Митровић
  Списак васпитача који су учествовали на турниру:
  Дејан Ђорђевић, Горан Николић и Стефан Петковић.
  На турниру је учествовао и наставник практичне наставе Илија Најдановић.

  Остали ученици су организовано, уз навијање, испратили турнир.

  Активност је отпочела пријавом учесника, након тога приступило се извлачењу првих парова. Турнир је имао елиминациони карактер, реализован је у три фазе: прва елиминациона фаза, друга елиминациона фаза, полуфинале, меч за треће место и финале турнира.

  Након турнира објављени су званични резултати и имена учесника који су освојили прва три места. Прво место освојио је ученик Петар Радивојевић, друго место је заузео васпитач Стефан Петковић, док је треће место припало ученици средње Медицинске школе у Ћуприји Светлани Јаћимовић.
  Васпитна служба, која је била и организатор ове активности, захвалила се свим учесницима турнира на сарадњи и успешно реализованој спортско – рекреативно педагошкој активности. 

  Горан Николић, васпитач
  Стефан Петковић, васпитач на стручној пракси